EN

ГИМНАЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ”ОТБЕЛЯЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА СОЦИАЛНАТА РАБОТА

Ден социална работа1
19.03.2019 / 21:48

Вече за трети път Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”отбелязва Световния ден на социалната работа, който е в третия вторник на месец март. Съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Общинска администрация – Сливен, форум, посветен на празника, се проведе в зала „Май”днес. Тази година той премина под мотото „Насърчаване значението на човешките взаимоотношения”. Пред учители и ученици от различни сливенски училища и граждани говориха ръководители и служители в социални дирекции, служби, социални институции и фондации. Всички те представиха различни аспекти на социалната работа, като очертаха пред публиката личностните и професионалните качества на социалния работник.

Във втората част на форума бяха огласени резултатите от обявения от ПХГ ”Дамян Дамянов” ученически конкурс за есе на тема: „Добротворчеството – най-големият изпит за всеки човек.” Наградите на победителите връчиха директори и представители на социалните институции и фондации.

Музикален поздрав към гостите и към професионалната общност на социалните работници по случай техния празник поднесе Вокално-инструменталната група ,,Монолог” при Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”.

Още снимки от новината

Ден социална работа2
Ден социална работа3
Ден социална работа4
Ден социална работа4-1
Ден социална работа5
Ден социална работа6
Ден социална работа7
Ден социална работа8
Ден социална работа9
Ден социална работа10
Ден социална работа11
Ден социална работа12
Ден социална работа13
Ден социална работа14
Ден социална работа15

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПРОФИЛИРАНА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ" - СЛИВЕН" | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев